SIMU België

VOOR PROFESSIONALS

Producten.

Al meer dan 65 jaar produceert en distribueert SIMU een zeer uitgebreid en compleet assortiment van motoren en besturingen voor rolluiken, zonweringen, staalhekken en roldeuren. Het aanbod is onderverdeeld in drie productgroepen: motoren, besturingen en accessoires, deze zorgen ervoor dat de motoren voor iedere toepassing ingezet kunnen worden.

Uw catalogus

Klik hieronder om direct naar uw lokale Simu catalogus te gaan. Mocht u enige vragen hebben, gebruik dan ons contactformulier op deze website.

Ga naar de Simu catalogus


Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden SIMU Belux

Download PDF

Simu product database

Klik hieronder om direct naar de product database van Simu te gaan. Hier vindt u technische informatie en handleidingen van onze producten. Let op: op deze website vindt u mogelijk producten die niet beschikbaar zijn in uw regio, check uw lokale catalogus om te zien welke producten beschikbaar zijn voor u.

Ga naar de Simu product database

Simu corporate website

Klik hieronder om naar de corporate website van Simu te gaan. Let op: op deze website vindt u mogelijk producten die niet beschikbaar zijn in uw regio, check uw lokale catalogus om te zien welke producten beschikbaar zijn voor u.

Ga naar de corporate website

Nieuws.

Autosun 2

Contact.

J’autorise l’utilisation de mes données personnelles (ci-dessus) communiquées sciemment et selon les mentions légales du Règlement Général sur la protection des données décrites dans la rubrique mentions légales de ce site internet. / Ik machtig het gebruik van mijn persoonlijke gegevens (hierboven) bewust kenbaar gemaakt en in overeenstemming met de wettelijke kennisgevingen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming beschreven in de juridische kennisgeving op deze website.

[recaptcha theme:dark]

SIMU België

  • Ikaroslaan 21 - B-1930 - Zaventem
  • +32 (0)2 712 07 70